söndag 27 april 2008

Sålt mer

Har sålt barnens lekrums möbler, det blir kalas värre. Dock inte så mycket som vi ville ha för det, men nu är det borta. De kommer & hämtar det imorgon.
Jag som hade en bra känsla tidigare i veckan om att vi skulle kunna betala av en massa krediter, men det sket sig lika fort. Kom brev ifrån inkasso på framkallning. Trodde jag hade betalat den, men inte. Och om inte ödet var värre så blir det en rejält utgift nu som vi INTE har pengar till..Bilen har gått sönder.. Jojomensan, blir nog att lämna in den för sambon & svärfar klarar inte att fixa detta problemet själv.. Vill inte ens tänka på vad det kostar.
Sambon glad i hågen säger att "hej vi skaffar ett fordkort & delar upp reparationen på". Hur förklarar man att det er inte bra ut de närmsta månaderna i våran budget.. Och så hans jävla svar, nej men visst.. Vi låter bilen stå däruppe & få böter. Eller så kör vi den till våran parkering & bara låter den stå.. Mm gärna för mig, känner egentligen inte att bil är så jävla skoj speciellt inte när den bara jävlas med oss...

Inga kommentarer: